Kopalnice

Kopalnica je prostor, ki je namenjen osebni negi, vse bolj pa tudi sprostitvi in razvajanju. S premišjeno izbiro kopalniškega pohištva si boste zagotovili pravo razmerje med funkcionalnostjo in estetiko, tako da bo vaša kopalnica resnično služila svojemu namenu.

Da bi se v kopalnici počutili karseda prijetno, je potrebno izbrati ustrezno kombinacijo barv keramike in pohištva. V kopalnicah prostora običajno ni ravno veliko, pa tudi v večjih kopalnicah preveč omaric ustvarja občutek ustesnjenosti. Zato mora kopalniško pohištvo s svojo uporabnostjo, praktičnimi rešitvami in ustrezno postavitvijo omogočiti čim bolj optimalen izkoristek prostora. S pravo izbiro materialov in barv pa boste poleg tega ustvarili tudi prijeten ambient. Kopalništvo pohištvo po meri vam zagotavlja oboje– funkcionalnost in lep izgled, prilagojen vašim željam in potrebam.

Zaradi večje prisotnosti vlage v kopalnicah je potrebno, da je kopalniško pohištvo izdelano iz kvalitetnih materialov. Materiali morajo biti odporni na vlago ter vročino, ali vsaj primerno zaščiteni.

V kopalnici je zaradi možnih izlivov vode dobro, da so vi elementi nekoliko dvignjeni od tal. Tako montirano pohištvo nam tudi olajša čiščenje.

V manjših kopalnicah je smiselno izkoristiti tudi prostor na vratih, ki ga lahko uporabimo za obešanje brisač ali kopalnih plaščev, pa tudi za postavitev ogledala.