Otroške sobe

OTROŠKA SOBA D+APri opremljanju otroške sobe starši poskrbite za varnost, funkcionalnost in kakovost, pri izbiri barv in motivov pa naj sodelujejo tudi otroci. Če otroku namreč soba ne bo všeč, se v njej ne bo želel zadrževati, ker se ne bo počutil prijetno. Zato pri izbiri opreme upoštevajte tudi želje in okus vašega otroka.

Če prostor to dopušča, naj ima soba več kotičkov (npr. delovni kotiček, igralnica, bralni kotiček). Vseeno pa s pohištvom ne pretiravajte, saj mora v sobi ostati še dovolj prostora za igro.

Tisti, ki vas zanima racionalna izraba pohištva, boste pri opremljanju otroške sobe najbrž razmišljali o pohištvu, za katerega radi rečemo, da raste skupaj z otrokom. Z izbiro takega pohištva lahko čez nekaj časa enostavno in relativno poceni iz otroške nastane mladinska soba.

Pri pohištvu Demojzes vam bomo otroško sobo, izdelano po meri, pomagali načrtovati tako, da bo boste maksimalno in funkcionalno izkoristili vsak centimeter prostora, vaš otrok pa se bo v njej prijetno počutil.