Vgradne omare

VGRADNE OM. LBVgradne omare so izredno praktične, z njimi lahko izkoristimo prostor do zadnjega kotička, poleg tega pa jih lahko vgradimo praktično povsod (spalnice, otroške sobe, predsobe in hodniki, kuhinje, kopalnice, pisarne, vetrolovi, kletni prostori,…). Vgradne omare so popolnoma prilagojene prostoru, ovira niso niti razne inštalacije ali stikala. Ni praznih prostorov nad omaro, kjer bi se nabiral prah, prostor pa je tako popolnoma izkoriščen. Izbira notranjosti in zunanjosti omare je popolnoma prilagojena vašim željam.

Notranjost vgradnih omar in hrbtišča so izdelana iz 19 mm dekorativnega iverala navadno v beli barvi. Notranjost vgradnih omar je podrejena vašim željam: police, izvlečne police, predali, stalaže, mrežaste košare, garderobna dvigala, izvlečni in prečni obešalnik, obešala za hlače, pasove ali kravate.

Vrata vgradnih omar so lahko klasična krilna, po možnosti od tal do stropa, da izgleda kot zidna obloga. Vrata so lahko tudi drsna in sicer z zamikom ali brez zamika. Izbirate lahko med različnimi tipi in barvami profilov najkakovostnejših drsnih vodil. Polnila vrat pa predstavljajo različne vrste stekla ali dekorativnega  iverala v različnih barvah in lesnih dekorjih