Kuhinje

Izdelujemo sodobne funkcionalne kuhinje po meri, ki so lahko bolj moderne ali pa bolj klasične.

V obliki črke U

Moderne kuhinje po meri v obliki črke U  je možno postaviti v prostor širine vsaj 240 cm (do cca. 270 cm). Da bi delo potekalo čim lažje in čim bolj učinkovito, naj razdalja med dvema vzporednima nizoma ne bo manjša od 120 cm in ne večja od 300 cm.

Taka postavitev je zelo priročna, obenem pa nudi veliko delovne površine. Visoke elemente se običajno postavi na konec niza. V taki kuhinji lahko dve osebi delata, ne da bi se zadevali.

Če imate na voljo velik prostor, se lahko odločite postaviti visoke omare ob steni, medtem ko vam vzporedni niz istočasno predstavlja tudi servirni pult za jedilnico, ki se nahaja v drugem delu prostora.

V manjših prostorih, v katerih jedilnega kota ni možno postaviti posebej, lahko jedilnico namestite na en krak U-ja. Taka rešitev je zelo praktična, saj lahko, ko ne jeste, to mizo uporabite kot delovno površino. Na sliki lahko vidimo primer take moderne kuhinje.


Po meri izdelano pohištvo...

O nas

Ustanovitelj podjetja je Matjaž Demojzes, univ.dipl.inž.strojništva. Podjetje z veliko prilagodljivostjo je usmerjeno v izdelavo pohištva po naročilu, predvsem vgradnih omar. Nekajletne izkušnje iz načrtovanja in proizvodnje pohištvenega okovja so garancija za zelo natančno izdelano ter vgrajeno pohištvo.

Zakaj izbrati nas

- prilagodljivost željam in potrebam
  naročnika
- visoka stopnja natančnosti pri izdelavi in
  montaži
- zanesljivost, korektnost in spoštovanje
  dogovorjenih rokov
- uporaba najkvalitetnejših materialov in
  okovja
- naše vodilo je kakovost po dostopnin
  ceni
- inovativnost, saj vedno iščemo nove
  rešitve za bivalne potrebe stranke

 

 

Kontaktni podatki

  Pohištvo Demojzes
Zgornje Škofije 79J,
6281 Škofije

  031 620 169

  info@demojzes.si

  Google maps lokacija

Copyright Pohištvo Demojzes © 2018. Vse pravice pridržane. Avtor strani. O piškotkih na spletni strani