Ostali prostori

Otroške sobe

Pri opremljanju otroške sobe starši poskrbite za varnost, funkcionalnost in kakovost, pri izbiri barv in motivov pa naj sodelujejo tudi otroci. Če otroku namreč soba ne bo všeč, se v njej ne bo želel zadrževati, ker se ne bo počutil prijetno. Zato pri izbiri opreme upoštevajte tudi želje in okus vašega otroka.

Če prostor to dopušča, naj ima soba več kotičkov (npr. delovni kotiček, igralnica, bralni kotiček). Vseeno pa s pohištvom ne pretiravajte, saj mora v sobi ostati še dovolj prostora za igro.

Tisti, ki vas zanima racionalna izraba pohištva, boste pri opremljanju otroške sobe najbrž razmišljali o pohištvu, za katerega radi rečemo, da raste skupaj z otrokom. Z izbiro takega pohištva lahko čez nekaj časa enostavno in relativno poceni iz otroške nastane mladinska soba.

Pri pohištvu Demojzes vam bomo otroško sobo, izdelano po meri, pomagali načrtovati tako, da bo boste maksimalno in funkcionalno izkoristili vsak centimeter prostora, vaš otrok pa se bo v njej prijetno počutil.


Po meri izdelano pohištvo...

O nas

Ustanovitelj podjetja je Matjaž Demojzes, univ.dipl.inž.strojništva. Podjetje z veliko prilagodljivostjo je usmerjeno v izdelavo pohištva po naročilu, predvsem vgradnih omar. Nekajletne izkušnje iz načrtovanja in proizvodnje pohištvenega okovja so garancija za zelo natančno izdelano ter vgrajeno pohištvo.

Zakaj izbrati nas

- prilagodljivost željam in potrebam
  naročnika
- visoka stopnja natančnosti pri izdelavi in
  montaži
- zanesljivost, korektnost in spoštovanje
  dogovorjenih rokov
- uporaba najkvalitetnejših materialov in
  okovja
- naše vodilo je kakovost po dostopnin
  ceni
- inovativnost, saj vedno iščemo nove
  rešitve za bivalne potrebe stranke

 

 

Kontaktni podatki

  Pohištvo Demojzes
Zgornje Škofije 79J,
6281 Škofije

  031 620 169

  info@demojzes.si

  Google maps lokacija

Copyright Pohištvo Demojzes © 2018. Vse pravice pridržane. Avtor strani. O piškotkih na spletni strani