Ostali prostori

Vgradne omare

Vgradne omare so izredno praktične, z njimi lahko izkoristimo prostor do zadnjega kotička. Vgradne omare  lahko vgradimo praktično povsod (spalnice, otroške sobe, predsobe in hodniki, kuhinje, kopalnice, pisarne, vetrolovi, kletni prostori,…). Vgradne omare so popolnoma prilagojene prostoru, ovira niso niti razne inštalacije ali stikala. Vgradne omare nimajo praznih prostorov nad omaro, kjer bi se nabiral prah, prostor pa je tako popolnoma izkoriščen. Izbira notranjosti in zunanjosti vgradne omare je popolnoma prilagojena vašim željam.

Notranjost vgradne omare in hrbtišča so izdelana iz 19 mm dekorativnega iverala navadno v beli barvi. Vsako hrbtišče naše vgradne omare je debeline 19mm, da vedno ostane ravno in kljubuje tudi manj ugodnim mikroklimam. Notranjost vgradne omare je podrejena vašim željam: police, izvlečne police, predali, stalaže, mrežaste košare, garderobna dvigala, izvlečni in prečni obešalnik, obešala za hlače, pasove ali kravate.

Vrata vgradne omare so lahko klasična krilna, po možnosti od tal do stropa, da izgledajo kot zidna obloga. Vrata vgradne omare so lahko tudi drsna in sicer z zamikom ali brez zamika. Izbirate lahko med različnimi tipi in barvami profilov najkakovostnejših drsnih vodil. Polnila vrat pa predstavljajo različne vrste stekla ali dekorativnega  iverala v različnih barvah in lesnih dekorjih. Naše vgradne omare imajo polnila vrat iz dekorativnega iverala debeline 19mm, da tudi pri ožjih vratih plinske zavore delujejo brezhibno. Naše vradne omare imajo vedno vgrajena najkvalitetnejša vodila za neslišen tek in mehko zapiranje s plinskimi zavorami.

Vgradne omare lahko opremimo tudi z najkvalitetnejšimi led svetili.

 


Po meri izdelano pohištvo...

O nas

Ustanovitelj podjetja je Matjaž Demojzes, univ.dipl.inž.strojništva. Podjetje z veliko prilagodljivostjo je usmerjeno v izdelavo pohištva po naročilu, predvsem vgradnih omar. Nekajletne izkušnje iz načrtovanja in proizvodnje pohištvenega okovja so garancija za zelo natančno izdelano ter vgrajeno pohištvo.

Zakaj izbrati nas

- prilagodljivost željam in potrebam
  naročnika
- visoka stopnja natančnosti pri izdelavi in
  montaži
- zanesljivost, korektnost in spoštovanje
  dogovorjenih rokov
- uporaba najkvalitetnejših materialov in
  okovja
- naše vodilo je kakovost po dostopnin
  ceni
- inovativnost, saj vedno iščemo nove
  rešitve za bivalne potrebe stranke

 

 

Kontaktni podatki

  Pohištvo Demojzes
Zgornje Škofije 79J,
6281 Škofije

  031 620 169

  info@demojzes.si

  Google maps lokacija

Copyright Pohištvo Demojzes © 2018. Vse pravice pridržane. Avtor strani. O piškotkih na spletni strani