Ostali prostori

Kopalnice

Kopalnica je prostor, ki je namenjen osebni negi, vse bolj pa tudi sprostitvi in razvajanju. S premišjeno izbiro kopalniškega pohištva si boste zagotovili pravo razmerje med funkcionalnostjo in estetiko, tako da bo vaša kopalnica resnično služila svojemu namenu.

Da bi se v kopalnici počutili karseda prijetno, je potrebno izbrati ustrezno kombinacijo barv keramike in pohištva. V kopalnicah prostora običajno ni ravno veliko, pa tudi v večjih kopalnicah preveč omaric ustvarja občutek ustesnjenosti. Zato mora kopalniško pohištvo s svojo uporabnostjo, praktičnimi rešitvami in ustrezno postavitvijo omogočiti čim bolj optimalen izkoristek prostora. S pravo izbiro materialov in barv pa boste poleg tega ustvarili tudi prijeten ambient. Kopalništvo pohištvo po meri vam zagotavlja oboje– funkcionalnost in lep izgled, prilagojen vašim željam in potrebam.

Zaradi večje prisotnosti vlage v kopalnicah je potrebno, da je kopalniško pohištvo izdelano iz kvalitetnih materialov. Materiali morajo biti odporni na vlago ter vročino, ali vsaj primerno zaščiteni.

V kopalnici je zaradi možnih izlivov vode dobro, da so vi elementi nekoliko dvignjeni od tal. Tako montirano pohištvo nam tudi olajša čiščenje.

V manjših kopalnicah je smiselno izkoristiti tudi prostor na vratih, ki ga lahko uporabimo za obešanje brisač ali kopalnih plaščev, pa tudi za postavitev ogledala.


Po meri izdelano pohištvo...

O nas

Ustanovitelj podjetja je Matjaž Demojzes, univ.dipl.inž.strojništva. Podjetje z veliko prilagodljivostjo je usmerjeno v izdelavo pohištva po naročilu, predvsem vgradnih omar. Nekajletne izkušnje iz načrtovanja in proizvodnje pohištvenega okovja so garancija za zelo natančno izdelano ter vgrajeno pohištvo.

Zakaj izbrati nas

- prilagodljivost željam in potrebam
  naročnika
- visoka stopnja natančnosti pri izdelavi in
  montaži
- zanesljivost, korektnost in spoštovanje
  dogovorjenih rokov
- uporaba najkvalitetnejših materialov in
  okovja
- naše vodilo je kakovost po dostopnin
  ceni
- inovativnost, saj vedno iščemo nove
  rešitve za bivalne potrebe stranke

 

 

Kontaktni podatki

  Pohištvo Demojzes
Zgornje Škofije 79J,
6281 Škofije

  031 620 169

  info@demojzes.si

  Google maps lokacija

Copyright Pohištvo Demojzes © 2018. Vse pravice pridržane. Avtor strani. O piškotkih na spletni strani