Ostali prostori

Predsobe

Ko prvič vstopimo v stanovanje ali hišo, si ustvarimo prvi vtis. Da bi goste navdušili že ob vstopu v predsobo in da bi se tudi sami počutili prijetno, poskrbimo, da preprostor okusno opremimo.

Predsoba je običajno najmanjši prostor v domu, zato je še toliko bolj pomembno, da je pohištvo praktično in funkcionalno. Če prostor to dopušča, vanj umestimo garderobno omaro, v nasprotnem primeru pa le omarico za sezonske čevlje in obešalnik za plašče in jopiče. V skoraj vsaki predsobi najdemo tudi ogledalo, ki je praktično, prostor pa tudi optično poveča. Priročno je tudi, če je v predsobi dovolj prostora za stol ali klop za preobuvanje.

Lepo je, če tudi predsoba odraža stil, v katerem je sicer opremljeno stanovanje oziroma hiša. Zato naj bo pohištvo v tem prostoru usklajeno z opremo v drugih delih doma.


Po meri izdelano pohištvo...

O nas

Ustanovitelj podjetja je Matjaž Demojzes, univ.dipl.inž.strojništva. Podjetje z veliko prilagodljivostjo je usmerjeno v izdelavo pohištva po naročilu, predvsem vgradnih omar. Nekajletne izkušnje iz načrtovanja in proizvodnje pohištvenega okovja so garancija za zelo natančno izdelano ter vgrajeno pohištvo.

Zakaj izbrati nas

- prilagodljivost željam in potrebam
  naročnika
- visoka stopnja natančnosti pri izdelavi in
  montaži
- zanesljivost, korektnost in spoštovanje
  dogovorjenih rokov
- uporaba najkvalitetnejših materialov in
  okovja
- naše vodilo je kakovost po dostopnin
  ceni
- inovativnost, saj vedno iščemo nove
  rešitve za bivalne potrebe stranke

 

 

Kontaktni podatki

  Pohištvo Demojzes
Zgornje Škofije 79J,
6281 Škofije

  031 620 169

  info@demojzes.si

  Google maps lokacija

Copyright Pohištvo Demojzes © 2018. Vse pravice pridržane. Avtor strani. O piškotkih na spletni strani