Dnevne Sobe

V sodobno zasnovanih stanovanjih in hišah so kuhinja, dnevna soba in jedilnica nemalokrat združeni v en sam prostor, ki predstavlja središče dogajanja.

Dnevne sobe

V sodobno zasnovanih stanovanjih in hišah so kuhinja, dnevna soba in jedilnica nemalokrat združeni v en sam prostor, ki predstavlja središče dogajanja. Ti prostori so običajno odprti in zračni ter neovirano prehajajo drug v drugega.Ravno zaradi teh neopaznih prehodov se smernice v razvoju kuhinjskega pohištva pogosto uporabljajo tudi pri oblikovanju oz. izbiri pohištva za druge prostore. Da bi se ustvarila harmonična podoba večnamenskega prostora (kuhinje, jedilnice in dnevne sobe), lahko uporabimo enotne materiale, bave, ročaje in značilne linije. Lahko pa seveda uporabimo le katerega oz. nekaj od naštetih elementov.

 

 

 

 

Za sodobne dnevne sobe je značilna horizontalna postavitev polic in omaric, ki jo lahko prekine vertikalni element. Pogosto so pohištveni elementi v dnevni sobi nameščeni viseče (brez nog, pritrjeno neposredno na steno). Taka postavitev je primerna tudi za manjši dnevni prostor, saj ob visečih elementih nimamo občutka, da bi bila soba prenapolnjena s pohištvom.


Po meri izdelano pohištvo...

O nas

Ustanovitelj podjetja je Matjaž Demojzes, univ.dipl.inž.strojništva. Podjetje z veliko prilagodljivostjo je usmerjeno v izdelavo pohištva po naročilu, predvsem vgradnih omar. Nekajletne izkušnje iz načrtovanja in proizvodnje pohištvenega okovja so garancija za zelo natančno izdelano ter vgrajeno pohištvo.

Zakaj izbrati nas

- prilagodljivost željam in potrebam
  naročnika
- visoka stopnja natančnosti pri izdelavi in
  montaži
- zanesljivost, korektnost in spoštovanje
  dogovorjenih rokov
- uporaba najkvalitetnejših materialov in
  okovja
- naše vodilo je kakovost po dostopnin
  ceni
- inovativnost, saj vedno iščemo nove
  rešitve za bivalne potrebe stranke

 

 

Kontaktni podatki

  Pohištvo Demojzes
Zgornje Škofije 79J,
6281 Škofije

  031 620 169

  info@demojzes.si

  Google maps lokacija

Copyright Pohištvo Demojzes © 2018. Vse pravice pridržane. Avtor strani. O piškotkih na spletni strani