Ostali prostori

Jedilnice

Jedilnica predstavlja nekakšno srce doma in pomembno stičišče družine, saj je to prostor, v katerem se vsaj enkrat dnevno skupaj zberejo vsi družinski člani.

Sodobno jedilnico zaznamujeta umirjena eleganca in minimalizem s čistimi in ravnimi ali rahlo zaobljenimi linijami. Seveda pa pri opremljanju in izbiri pohištva ne gre zgolj slediti trendom oz. modnim smernicam, temveč je dobro prisluhniti predvsem lastnim željam in okusu, pri izbiri materialov pa je dobro izbrati take, ki bodo zagotavljali udobje in prijetno počutje.

Velikost jedilnice naj bo sorazmerna velikosti stanovanja oz. hiše, ob njenem načrtovanju pa je potrebno imeti v mislih tudi način življenja družine (kaj vse bomo v jedilnici poleg uživanja obrokov počeli). Manjši prostor kot imamo na razpolago, bolj racionalno ga je potrebno izkoristiti.

V jedilnico lahko poleg mize in stolov postavimo tudi kakšno nizko omarico, predalnik ali vitrino. Tipično jedilniško omaro predstavlja kredenca, ki lahko obogati tudi sobodno jedilnico.


Po meri izdelano pohištvo...

O nas

Ustanovitelj podjetja je Matjaž Demojzes, univ.dipl.inž.strojništva. Podjetje z veliko prilagodljivostjo je usmerjeno v izdelavo pohištva po naročilu, predvsem vgradnih omar. Nekajletne izkušnje iz načrtovanja in proizvodnje pohištvenega okovja so garancija za zelo natančno izdelano ter vgrajeno pohištvo.

Zakaj izbrati nas

- prilagodljivost željam in potrebam
  naročnika
- visoka stopnja natančnosti pri izdelavi in
  montaži
- zanesljivost, korektnost in spoštovanje
  dogovorjenih rokov
- uporaba najkvalitetnejših materialov in
  okovja
- naše vodilo je kakovost po dostopnin
  ceni
- inovativnost, saj vedno iščemo nove
  rešitve za bivalne potrebe stranke

 

 

Kontaktni podatki

  Pohištvo Demojzes
Zgornje Škofije 79J,
6281 Škofije

  031 620 169

  info@demojzes.si

  Google maps lokacija

Copyright Pohištvo Demojzes © 2018. Vse pravice pridržane. Avtor strani. O piškotkih na spletni strani