Kuhinje

Izdelujemo sodobne funkcionalne kuhinje po meri, ki so lahko bolj moderne ali pa bolj klasične.

Z otokom

Moderne kuhinje po meri z otokom so primerne predvsem za večje prostore.

V zadnjem času je tovrstnih kuhinj čedalje več. Pri novogradnjah se pogosto pojavljajo zelo veliki dnevno bivalni prostori, ki združujejo kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. V tako velike prostore lahko brez težav vnesemo kuhinjski sklop v obliki otočka.

Prostor mora biti torej dovolj velik, da se bodo lahko kuhinjski elementi (predalniki, omarice, hladilnik, pečica) nemoteno odpirali. Okrog otočka naj bi bilo tako najmanj 1 meter prostora; to je pomembno tako z vidika praktičnosti (odpiranja elementov), kakor tudi z estetskega vidika. Če je prostor premajhen, otoček ne bo prišel tako do izraza, poleg tega pa bo kuhinja delovala preveč natrpano.

Kuhinjski otok je samostojna enota, ki jo lahko uporabljamo v različne namene. Spodnji elementi so lahko namenjeni shranjevanju, zgornji del pa predstavlja delovna oz. odlagalna površina. Zgornji del kuhinjskega otoka je mogoče spremeniti tudi v manjšo jedilnico z barskimi stoli. Lahko pa otok izkoristite tudi kot prostor za kuhalno ploščo, pečico, pomivalno korito ali pa pomivalni stroj. V kolikor se odločite na otok namestiti kuhalno ploščo, je potrebno nad njo namestiti tudi napo. Na sliki lahko vidimo primer take moderne kuhinje.

 

 

 


Po meri izdelano pohištvo...

O nas

Ustanovitelj podjetja je Matjaž Demojzes, univ.dipl.inž.strojništva. Podjetje z veliko prilagodljivostjo je usmerjeno v izdelavo pohištva po naročilu, predvsem vgradnih omar. Nekajletne izkušnje iz načrtovanja in proizvodnje pohištvenega okovja so garancija za zelo natančno izdelano ter vgrajeno pohištvo.

Zakaj izbrati nas

- prilagodljivost željam in potrebam
  naročnika
- visoka stopnja natančnosti pri izdelavi in
  montaži
- zanesljivost, korektnost in spoštovanje
  dogovorjenih rokov
- uporaba najkvalitetnejših materialov in
  okovja
- naše vodilo je kakovost po dostopnin
  ceni
- inovativnost, saj vedno iščemo nove
  rešitve za bivalne potrebe stranke

 

 

Kontaktni podatki

  Pohištvo Demojzes
Zgornje Škofije 79J,
6281 Škofije

  031 620 169

  info@demojzes.si

  Google maps lokacija

Copyright Pohištvo Demojzes © 2018. Vse pravice pridržane. Avtor strani. O piškotkih na spletni strani